Vliegen, vliegen en nog eens vliegen
Door: Frans
11 Oktober 2012 | Nederland, Amsterdam
Vliegen, vliegen en nog eens vliegen’
Bosse bollen met thee, Mariëlle, onze dochter en schoonzoon Rob komen om 3 uur en gaan ons naar Schiphol brengen. We krijgen van Mariëlle een heel leuk tasje met heel veel kleine cadeautjes. Die pakjes mogen we pas open maken op bepaalde dagen. Spannend. Het enige pakje dat we mochten open maken bevatte gelukspoppetjes. Gaat dus goed komen met onze reis!
Op Schiphol wordt ons duidelijk waarom online inchecken niet lukte. We kunnen niet mee wegens een ontbrekend visum. En Joke mij maar verzekeren dat alles in orde was. Vrouwen….! M.b.v. onze dochter, ICT-er Rob, Joke’ s I-pad en mijn creditcard slagen we er in om tijd in te checken. Wel slechte plaatsen.. en dat terwijl we al vanaf 3 april onze stoelen hadden kunnen regelen!
In een Boeing 777..met de romantische naam Nationaal Park de Hoge Veluwe vertrokken we om negen uur s’ avonds richting Singapore. Nu mochten wij het tweede pakje open maken. Niet de verwachte chocolade, maar een heel leuk fotoboekje van ons gezinnetje vol met leuke camping gerechten. Op bijna 11.000 meter hoogte met een gangetje van ruim 900 km, onbewust van de landen, landschappen en miljoenen levens onder ons, suften we na een overvloedige maaltijd weg. Alleen mijn blaas had het moeilijk, want een grote dikke, puur Nederlandse baggeraar bleek vrijwel niet te passeren.
Helaas was het oponthoud in Singapore niet lang genoeg voor een city tour, maar een paar uurtjes wachten op deze mooie luchthaven is geen straf.
Om 7 uur s’ avonds vlogen we met een airbus van Jet star in ongeveer 5 uur. Heel veel water en een prachtige sterrenhemel. We landen om 01.30 in het warme, vochtige Darwin. Een Oost Timoreese chauffeur bracht ons naar ons hotel Value Inn in down Town Darwin
12 Oktober 2012 - 08:17
Marielle:
Hahahaha dacht je echt dat ik chocolade mee had gegeven!? Wat moet dat een teleurstelling zijn geweest, hihihihihi. Wat naar dat je je Uluru naast je had zitten in het vliegtuig. Hopelijk hebben jullie de grootste obstakels van jullie reis nú al gehad.
Geniet!
Kus